Κίνα Υδραυλική εξάρτηση σφραγίδων διακοπτών κατασκευαστής

Το μπουλντόγκ είναι ο προμηθευτής πρεμιέρας των λύσεων σφράγισης για το βαρύ εξοπλισμό παγκόσμιο, που προσφέρει τις υδραυλικές εξαρτήσεις κυλίνδρων, τις εξαρτήσεις σφραγίδων υδραυλικών αντλιών, τις υδραυλικές εξαρτήσεις σφραγίδων διακοπτών, τα υδραυλικές διαφράγματα διακοπτών και τις εξαρτήσεις σφραγίδων μηχανών περπατήματος, εξαρτήσεις σφραγίδων τρυπανιών βράχου.

Σχετικά με εμάς

Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Guangzhou Bulldog Mechanical Equipment Co., Ltd.
 • Η βιομηχανική Co. μπουλντόγκ Guangzhou, ΕΠΕ συμμετέχει κυρίως στην υδραυλική εξάρτηση σφραγίδων κυλίνδρων. Υδραυλική εξάρτηση σφραγίδων διακοπτών. Εξάρτηση σφραγίδων υδραυλικών αντλιών.

 • Το Bulldog® πωλεί την υδραυλική εξάρτηση σφραγίδων κυλίνδρων, υδραυλική εξάρτηση σφραγίδων διακοπτών, εξάρτηση στολισμάτων, εξάρτηση σφραγίδων υδραυλικών αντλιών, εξάρτηση σφραγίδων βαλβίδων ελέγχου, εξάρτηση δαχτυλιδιών Ο, δαχτυλίδι Δ

 • Ακριβής και ρεαλιστική, τίμια διαχείριση, συνεχής βελτίωση, ποιοτική πολιτική βιώσιμης ανάπτυξης, τιμιότητα-προσανατολισμένη στην, πρώτη εξυπηρέτηση πελατών συμπυκνωμένη

 • Βιομηχανική Co. μπουλντόγκ Guangzhou, ΕΠΕ. Περισσότεροι από 50 υπάλληλοι, περισσότερο από 10 τεχνικό προσωπικό, 30 προσωπικό πωλήσεων και 5 προσωπικό μεταπωλήσεων

Παίρνω Υδραυλική εξάρτηση σφραγίδων διακοπτών & Υδραυλική εξάρτηση σφραγίδων κυλίνδρων Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά
 • Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης
 • Κατασκευαστής
 • Διανομέας-χονδρεμπόρου
 • Εξαγωγέας
Αλλες πληροφορίες
 • Μάρκες : ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
 • Ετήσιες πωλήσεις : 300W-800W
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2009
 • Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Τελειότητα
Από την έναρξη της Κίνας μας το 2008, το εργοστάσιο καθιερώθηκε σε Guangzhou, Κίνα. Το Bulldog® έχει εστιάσει πάντα σε υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, κύρια τεχνική υποστήριξη βιομηχανίας, και φιλική εξυπηρέτηση πελατών. Με αυτήν την εστίαση, τα προϊόντα εμπορικών σημάτων Bulldog® κατασκευάζονται με ιδιαίτερη προσοχή στην κατάλληλη επιλογή των υλικών, την ανάπτυξη του εξαναγκασμού των προτύπων κατασκευής, και την παράδοση της συνεπούς ποιότητας των προϊόντων.

 

Εμπειρία
Το Bulldog® έχει τη σε βάθος γνώση των σφραγίζοντας συστημάτων που χρησιμοποιούνται σε πολλούς τύπους κινητών εξοπλισμών. Αυτή η εμπειρία υποστηρίζει τα προϊόντα καταλόγων Bulldog® καθώς επίσης και τις μοναδικές εφαρμογές πελατών με την παροχή των πελατών τις λύσεις στις πιό απαιτητικές αιτήσεις σφράγισής τους. Η αφιερωμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών του Bulldog® το τραβά όλο μαζί και σχεδιάζει τις διαδικασίες παραγωγής για να υποστηρίξει τους συνεργάτες με τα προϊόντα που χρειάζονται, όταν τους χρειάζονται.

 

Υποχρέωση
Ενώ πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, Bulldog® παραμένει δεσμευμένο στην ίδια από μακρού υφιστάμενη στόχος-παροχή υψηλή - ποιοτικά προϊόντα τη χωρίς ταίρι εξυπηρέτηση πελατών. Τα προϊόντα εμπορικών σημάτων Bulldog® πωλούνται τώρα σε πάνω από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μετά από σχεδόν 13 έτη διαδικασιών, μια εστίαση στην παροχή των υψηλής ποιότητας προϊόντων έχει οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για να απαιτήσει το εμπορικό σήμα Bulldog®.

Στοιχεία επικοινωνίας